آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,037
تعداد مقالات33,984
تعداد مشاهده مقاله45,767,404
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,189,734
حسینی, حمید, نجفی, علی, ضیاالحق, سیدحمیدرضا. (1402). بررسی اثر پوشش خوراکی ژل آلوئه‌ ورا بر افزایش زمان ماندگاری و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی زردآلو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(1), 49-66. doi: 10.22092/fooder.2023.359689.1342
حمید حسینی; علی نجفی; سیدحمیدرضا ضیاالحق. "بررسی اثر پوشش خوراکی ژل آلوئه‌ ورا بر افزایش زمان ماندگاری و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی زردآلو". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 1, 1402, 49-66. doi: 10.22092/fooder.2023.359689.1342
حسینی, حمید, نجفی, علی, ضیاالحق, سیدحمیدرضا. (1402). 'بررسی اثر پوشش خوراکی ژل آلوئه‌ ورا بر افزایش زمان ماندگاری و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی زردآلو', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(1), pp. 49-66. doi: 10.22092/fooder.2023.359689.1342
حسینی, حمید, نجفی, علی, ضیاالحق, سیدحمیدرضا. بررسی اثر پوشش خوراکی ژل آلوئه‌ ورا بر افزایش زمان ماندگاری و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی زردآلو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 22(1): 49-66. doi: 10.22092/fooder.2023.359689.1342


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب