آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,005
تعداد مقالات33,631
تعداد مشاهده مقاله44,479,714
تعداد دریافت فایل اصل مقاله30,132,015
حسینی, حمید, نجفی, علی, ضیاالحق, سیدحمیدرضا. (1402). بررسی اثر پوشش خوراکی ژل آلوئه‌ ورا بر افزایش زمان ماندگاری و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی زردآلو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(1), 49-66. doi: 10.22092/fooder.2023.359689.1342
حمید حسینی; علی نجفی; سیدحمیدرضا ضیاالحق. "بررسی اثر پوشش خوراکی ژل آلوئه‌ ورا بر افزایش زمان ماندگاری و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی زردآلو". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 1, 1402, 49-66. doi: 10.22092/fooder.2023.359689.1342
حسینی, حمید, نجفی, علی, ضیاالحق, سیدحمیدرضا. (1402). 'بررسی اثر پوشش خوراکی ژل آلوئه‌ ورا بر افزایش زمان ماندگاری و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی زردآلو', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(1), pp. 49-66. doi: 10.22092/fooder.2023.359689.1342
حسینی, حمید, نجفی, علی, ضیاالحق, سیدحمیدرضا. بررسی اثر پوشش خوراکی ژل آلوئه‌ ورا بر افزایش زمان ماندگاری و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی زردآلو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 22(1): 49-66. doi: 10.22092/fooder.2023.359689.1342


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب