آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,081
تعداد مقالات34,377
تعداد مشاهده مقاله48,015,749
تعداد دریافت فایل اصل مقاله78,926,104
رحمن, علیرضا, علایی, محمد, صالحی فر, مانیا. (1402). تأثیر جایگزینی بخشی از چربی با آرد تاج‌خروس، بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافت همبرگر کم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(1), 67-80. doi: 10.22092/fooder.2023.360720.1354
علیرضا رحمن; محمد علایی; مانیا صالحی فر. "تأثیر جایگزینی بخشی از چربی با آرد تاج‌خروس، بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافت همبرگر کم‌چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 1, 1402, 67-80. doi: 10.22092/fooder.2023.360720.1354
رحمن, علیرضا, علایی, محمد, صالحی فر, مانیا. (1402). 'تأثیر جایگزینی بخشی از چربی با آرد تاج‌خروس، بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافت همبرگر کم‌چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(1), pp. 67-80. doi: 10.22092/fooder.2023.360720.1354
رحمن, علیرضا, علایی, محمد, صالحی فر, مانیا. تأثیر جایگزینی بخشی از چربی با آرد تاج‌خروس، بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافت همبرگر کم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 22(1): 67-80. doi: 10.22092/fooder.2023.360720.1354


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب