آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,037
تعداد مقالات33,984
تعداد مشاهده مقاله45,776,540
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,191,958
کیانی شاهوندی, سمیه, عسکری ساری, ابوالفضل, خدادادی, مژگان. (1402). اثرات افزودن سطوح مختلف سلنیوم در جیره غذایی بررشد، بازماندگی و ترکیب شیمیایی لاشه قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss). سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(2), 95-105. doi: 10.22092/isfj.2023.129462
سمیه کیانی شاهوندی; ابوالفضل عسکری ساری; مژگان خدادادی. "اثرات افزودن سطوح مختلف سلنیوم در جیره غذایی بررشد، بازماندگی و ترکیب شیمیایی لاشه قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 32, 2, 1402, 95-105. doi: 10.22092/isfj.2023.129462
کیانی شاهوندی, سمیه, عسکری ساری, ابوالفضل, خدادادی, مژگان. (1402). 'اثرات افزودن سطوح مختلف سلنیوم در جیره غذایی بررشد، بازماندگی و ترکیب شیمیایی لاشه قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(2), pp. 95-105. doi: 10.22092/isfj.2023.129462
کیانی شاهوندی, سمیه, عسکری ساری, ابوالفضل, خدادادی, مژگان. اثرات افزودن سطوح مختلف سلنیوم در جیره غذایی بررشد، بازماندگی و ترکیب شیمیایی لاشه قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 32(2): 95-105. doi: 10.22092/isfj.2023.129462


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب