آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,086
تعداد مقالات34,441
تعداد مشاهده مقاله48,897,687
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,343,460
الوند, معصومه, صادقی ماهونک, علیرضا, قربانی, محمد, شهیری طبرستانی, هدی, کاوه, شیما. (1401). مقایسه ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی توسط پانکراتین و آلکالاز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(2), 75-90. doi: 10.22092/fooder.2023.354314.1303
معصومه الوند; علیرضا صادقی ماهونک; محمد قربانی; هدی شهیری طبرستانی; شیما کاوه. "مقایسه ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی توسط پانکراتین و آلکالاز". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 2, 1401, 75-90. doi: 10.22092/fooder.2023.354314.1303
الوند, معصومه, صادقی ماهونک, علیرضا, قربانی, محمد, شهیری طبرستانی, هدی, کاوه, شیما. (1401). 'مقایسه ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی توسط پانکراتین و آلکالاز', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(2), pp. 75-90. doi: 10.22092/fooder.2023.354314.1303
الوند, معصومه, صادقی ماهونک, علیرضا, قربانی, محمد, شهیری طبرستانی, هدی, کاوه, شیما. مقایسه ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی توسط پانکراتین و آلکالاز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 21(2): 75-90. doi: 10.22092/fooder.2023.354314.1303


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب