آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,996
تعداد مقالات33,553
تعداد مشاهده مقاله44,160,343
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,533,863
دانشمندی, محمدشاهین, دوستگان, امیرحسین, میرزایی, علی, ناصح, رضا. (1401). روش های مختلف خشک کردن می تواند خصوصیات کمی و کیفی اسانس رازیانه فلورنسی (Foeniculum vulgare var. azoricum) را تغییر دهد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(2), 95-84. doi: 10.22092/mpt.2022.360312.1113
محمدشاهین دانشمندی; امیرحسین دوستگان; علی میرزایی; رضا ناصح. "روش های مختلف خشک کردن می تواند خصوصیات کمی و کیفی اسانس رازیانه فلورنسی (Foeniculum vulgare var. azoricum) را تغییر دهد". سامانه مدیریت نشریات علمی, 4, 2, 1401, 95-84. doi: 10.22092/mpt.2022.360312.1113
دانشمندی, محمدشاهین, دوستگان, امیرحسین, میرزایی, علی, ناصح, رضا. (1401). 'روش های مختلف خشک کردن می تواند خصوصیات کمی و کیفی اسانس رازیانه فلورنسی (Foeniculum vulgare var. azoricum) را تغییر دهد', سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(2), pp. 95-84. doi: 10.22092/mpt.2022.360312.1113
دانشمندی, محمدشاهین, دوستگان, امیرحسین, میرزایی, علی, ناصح, رضا. روش های مختلف خشک کردن می تواند خصوصیات کمی و کیفی اسانس رازیانه فلورنسی (Foeniculum vulgare var. azoricum) را تغییر دهد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 4(2): 95-84. doi: 10.22092/mpt.2022.360312.1113


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب