آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,043
تعداد مقالات34,039
تعداد مشاهده مقاله46,432,468
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,497,799
جوانمرد, عبدالله, رحیمی, مهدی, امانی ماچیانی, مصطفی, جانمحمدی, محسن, حبیبی ماچیانی, ریحانه. (1401). تأثیر محلول‌پاشی عناصر غذایی بر کمّیت و کیفیت اسانس نعنا فلفلی (Mentha piperita L.) در سطوح مختلف آبیاری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 38(4), 651-668. doi: 10.22092/ijmapr.2022.358625.3168
عبدالله جوانمرد; مهدی رحیمی; مصطفی امانی ماچیانی; محسن جانمحمدی; ریحانه حبیبی ماچیانی. "تأثیر محلول‌پاشی عناصر غذایی بر کمّیت و کیفیت اسانس نعنا فلفلی (Mentha piperita L.) در سطوح مختلف آبیاری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 38, 4, 1401, 651-668. doi: 10.22092/ijmapr.2022.358625.3168
جوانمرد, عبدالله, رحیمی, مهدی, امانی ماچیانی, مصطفی, جانمحمدی, محسن, حبیبی ماچیانی, ریحانه. (1401). 'تأثیر محلول‌پاشی عناصر غذایی بر کمّیت و کیفیت اسانس نعنا فلفلی (Mentha piperita L.) در سطوح مختلف آبیاری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 38(4), pp. 651-668. doi: 10.22092/ijmapr.2022.358625.3168
جوانمرد, عبدالله, رحیمی, مهدی, امانی ماچیانی, مصطفی, جانمحمدی, محسن, حبیبی ماچیانی, ریحانه. تأثیر محلول‌پاشی عناصر غذایی بر کمّیت و کیفیت اسانس نعنا فلفلی (Mentha piperita L.) در سطوح مختلف آبیاری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 38(4): 651-668. doi: 10.22092/ijmapr.2022.358625.3168


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب