آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,005
تعداد مقالات33,631
تعداد مشاهده مقاله44,479,634
تعداد دریافت فایل اصل مقاله30,127,015
رجبی پور, زهرا, صادقی, سید مصطفی, روفی گری حقیقت, شیوا, چراغی, کلثوم. (1399). تأثیر آب مصرفی بر برخی از خصوصیات حسی و شیمیایی دم کرده چای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(2), 44-49.
زهرا رجبی پور; سید مصطفی صادقی; شیوا روفی گری حقیقت; کلثوم چراغی. "تأثیر آب مصرفی بر برخی از خصوصیات حسی و شیمیایی دم کرده چای". سامانه مدیریت نشریات علمی, 2, 2, 1399, 44-49.
رجبی پور, زهرا, صادقی, سید مصطفی, روفی گری حقیقت, شیوا, چراغی, کلثوم. (1399). 'تأثیر آب مصرفی بر برخی از خصوصیات حسی و شیمیایی دم کرده چای', سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(2), pp. 44-49.
رجبی پور, زهرا, صادقی, سید مصطفی, روفی گری حقیقت, شیوا, چراغی, کلثوم. تأثیر آب مصرفی بر برخی از خصوصیات حسی و شیمیایی دم کرده چای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 2(2): 44-49.


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب