آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,036
تعداد مقالات33,984
تعداد مشاهده مقاله45,763,329
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,187,982
رجبی پور, زهرا, صادقی, سید مصطفی, روفی گری حقیقت, شیوا, چراغی, کلثوم. (1399). تأثیر آب مصرفی بر برخی از خصوصیات حسی و شیمیایی دم کرده چای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(2), 44-49.
زهرا رجبی پور; سید مصطفی صادقی; شیوا روفی گری حقیقت; کلثوم چراغی. "تأثیر آب مصرفی بر برخی از خصوصیات حسی و شیمیایی دم کرده چای". سامانه مدیریت نشریات علمی, 2, 2, 1399, 44-49.
رجبی پور, زهرا, صادقی, سید مصطفی, روفی گری حقیقت, شیوا, چراغی, کلثوم. (1399). 'تأثیر آب مصرفی بر برخی از خصوصیات حسی و شیمیایی دم کرده چای', سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(2), pp. 44-49.
رجبی پور, زهرا, صادقی, سید مصطفی, روفی گری حقیقت, شیوا, چراغی, کلثوم. تأثیر آب مصرفی بر برخی از خصوصیات حسی و شیمیایی دم کرده چای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 2(2): 44-49.


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب