آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,049
تعداد مقالات34,082
تعداد مشاهده مقاله46,536,405
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,586,456
اسماعیل زاده, مارل, نقی پور, فریبا, فرجی, علیرضا. (1400). استفاده از آرد سویا و ارزن معمولی و جوانه زده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی دونات فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج. سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), 131-150. doi: 10.22092/fooder.2022.343511.1280
مارل اسماعیل زاده; فریبا نقی پور; علیرضا فرجی. "استفاده از آرد سویا و ارزن معمولی و جوانه زده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی دونات فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 2, 1400, 131-150. doi: 10.22092/fooder.2022.343511.1280
اسماعیل زاده, مارل, نقی پور, فریبا, فرجی, علیرضا. (1400). 'استفاده از آرد سویا و ارزن معمولی و جوانه زده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی دونات فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), pp. 131-150. doi: 10.22092/fooder.2022.343511.1280
اسماعیل زاده, مارل, نقی پور, فریبا, فرجی, علیرضا. استفاده از آرد سویا و ارزن معمولی و جوانه زده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی دونات فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 20(2): 131-150. doi: 10.22092/fooder.2022.343511.1280


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب