آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,996
تعداد مقالات33,568
تعداد مشاهده مقاله44,198,177
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,557,378
واحدی ترشیزی, محمد, آزاد بخت, محسن, کاشانی نژاد, مهدی. (1401). بررسی تغییرات خواص کیفی آب ‌نارنج طی فرایند حرارت دهی اهمیک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(2), 1-14. doi: 10.22092/fooder.2022.353850.1297
محمد واحدی ترشیزی; محسن آزاد بخت; مهدی کاشانی نژاد. "بررسی تغییرات خواص کیفی آب ‌نارنج طی فرایند حرارت دهی اهمیک". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 2, 1401, 1-14. doi: 10.22092/fooder.2022.353850.1297
واحدی ترشیزی, محمد, آزاد بخت, محسن, کاشانی نژاد, مهدی. (1401). 'بررسی تغییرات خواص کیفی آب ‌نارنج طی فرایند حرارت دهی اهمیک', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(2), pp. 1-14. doi: 10.22092/fooder.2022.353850.1297
واحدی ترشیزی, محمد, آزاد بخت, محسن, کاشانی نژاد, مهدی. بررسی تغییرات خواص کیفی آب ‌نارنج طی فرایند حرارت دهی اهمیک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 21(2): 1-14. doi: 10.22092/fooder.2022.353850.1297


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب