آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,094
تعداد مقالات34,536
تعداد مشاهده مقاله49,387,527
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,837,582
خواجه, نیوشا, محمدی نافچی, عبدالرضا, نوری, لیلا. (1401). بررسی تاثیر پوشش صمغ زدو حاوی دو اسانس آویشن شیرازی و ترخون بر ترکیبات شیمیایی و بافت خلال سیب‌زمینی سرخ‌شده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(2), 51-62. doi: 10.22092/fooder.2021.353821.1298
نیوشا خواجه; عبدالرضا محمدی نافچی; لیلا نوری. "بررسی تاثیر پوشش صمغ زدو حاوی دو اسانس آویشن شیرازی و ترخون بر ترکیبات شیمیایی و بافت خلال سیب‌زمینی سرخ‌شده". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 2, 1401, 51-62. doi: 10.22092/fooder.2021.353821.1298
خواجه, نیوشا, محمدی نافچی, عبدالرضا, نوری, لیلا. (1401). 'بررسی تاثیر پوشش صمغ زدو حاوی دو اسانس آویشن شیرازی و ترخون بر ترکیبات شیمیایی و بافت خلال سیب‌زمینی سرخ‌شده', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(2), pp. 51-62. doi: 10.22092/fooder.2021.353821.1298
خواجه, نیوشا, محمدی نافچی, عبدالرضا, نوری, لیلا. بررسی تاثیر پوشش صمغ زدو حاوی دو اسانس آویشن شیرازی و ترخون بر ترکیبات شیمیایی و بافت خلال سیب‌زمینی سرخ‌شده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 21(2): 51-62. doi: 10.22092/fooder.2021.353821.1298


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب