آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,049
تعداد مقالات34,082
تعداد مشاهده مقاله46,545,573
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,599,043
محمودی, شیرزاد, علی جو, یونس علی, پیرمحمدی, رسول, اسدنژاد, بهزاد. (1401). تاثیر افزودن پودر دانه آنیسون (pimpinella anisum)در جیره‌های بر پایه ذرت و جو میش-های قزل بر مصرف خوراک، فرآسنجه‌های شکمبه‌ای، تولید و ترکیبات شیر در دوره شیردهی بعدی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 35(134), 3-16. doi: 10.22092/asj.2021.352250.2104
شیرزاد محمودی; یونس علی علی جو; رسول پیرمحمدی; بهزاد اسدنژاد. "تاثیر افزودن پودر دانه آنیسون (pimpinella anisum)در جیره‌های بر پایه ذرت و جو میش-های قزل بر مصرف خوراک، فرآسنجه‌های شکمبه‌ای، تولید و ترکیبات شیر در دوره شیردهی بعدی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 35, 134, 1401, 3-16. doi: 10.22092/asj.2021.352250.2104
محمودی, شیرزاد, علی جو, یونس علی, پیرمحمدی, رسول, اسدنژاد, بهزاد. (1401). 'تاثیر افزودن پودر دانه آنیسون (pimpinella anisum)در جیره‌های بر پایه ذرت و جو میش-های قزل بر مصرف خوراک، فرآسنجه‌های شکمبه‌ای، تولید و ترکیبات شیر در دوره شیردهی بعدی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 35(134), pp. 3-16. doi: 10.22092/asj.2021.352250.2104
محمودی, شیرزاد, علی جو, یونس علی, پیرمحمدی, رسول, اسدنژاد, بهزاد. تاثیر افزودن پودر دانه آنیسون (pimpinella anisum)در جیره‌های بر پایه ذرت و جو میش-های قزل بر مصرف خوراک، فرآسنجه‌های شکمبه‌ای، تولید و ترکیبات شیر در دوره شیردهی بعدی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 35(134): 3-16. doi: 10.22092/asj.2021.352250.2104


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب