آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,030
تعداد مقالات33,913
تعداد مشاهده مقاله45,277,723
تعداد دریافت فایل اصل مقاله61,924,367
لطیفی, عاصفه, مومنی, علی, نصیری, مرتضی, فتحی, ناهید. (1400). ارزیابی خواص کیفی و پخت برنج رقم طلوع. سامانه مدیریت نشریات علمی, 3(1), 42-44.
عاصفه لطیفی; علی مومنی; مرتضی نصیری; ناهید فتحی. "ارزیابی خواص کیفی و پخت برنج رقم طلوع". سامانه مدیریت نشریات علمی, 3, 1, 1400, 42-44.
لطیفی, عاصفه, مومنی, علی, نصیری, مرتضی, فتحی, ناهید. (1400). 'ارزیابی خواص کیفی و پخت برنج رقم طلوع', سامانه مدیریت نشریات علمی, 3(1), pp. 42-44.
لطیفی, عاصفه, مومنی, علی, نصیری, مرتضی, فتحی, ناهید. ارزیابی خواص کیفی و پخت برنج رقم طلوع. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 3(1): 42-44.


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب