آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,049
تعداد مقالات34,082
تعداد مشاهده مقاله46,536,379
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,586,410
یزدان پناه, احسان, حجت الاسلامی, محمد, مولوی, هومان. (1399). اثر آرد میوه بلوط ایرانی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), 177-186. doi: 10.22092/fooder.2021.121498.1139
احسان یزدان پناه; محمد حجت الاسلامی; هومان مولوی. "اثر آرد میوه بلوط ایرانی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 2, 1399, 177-186. doi: 10.22092/fooder.2021.121498.1139
یزدان پناه, احسان, حجت الاسلامی, محمد, مولوی, هومان. (1399). 'اثر آرد میوه بلوط ایرانی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), pp. 177-186. doi: 10.22092/fooder.2021.121498.1139
یزدان پناه, احسان, حجت الاسلامی, محمد, مولوی, هومان. اثر آرد میوه بلوط ایرانی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 19(2): 177-186. doi: 10.22092/fooder.2021.121498.1139


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب