آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,037
تعداد مقالات33,984
تعداد مشاهده مقاله45,780,010
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,192,482
یزدان پناه, احسان, حجت الاسلامی, محمد, مولوی, هومان. (1399). اثر آرد میوه بلوط ایرانی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), 177-186. doi: 10.22092/fooder.2021.121498.1139
احسان یزدان پناه; محمد حجت الاسلامی; هومان مولوی. "اثر آرد میوه بلوط ایرانی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 2, 1399, 177-186. doi: 10.22092/fooder.2021.121498.1139
یزدان پناه, احسان, حجت الاسلامی, محمد, مولوی, هومان. (1399). 'اثر آرد میوه بلوط ایرانی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), pp. 177-186. doi: 10.22092/fooder.2021.121498.1139
یزدان پناه, احسان, حجت الاسلامی, محمد, مولوی, هومان. اثر آرد میوه بلوط ایرانی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 19(2): 177-186. doi: 10.22092/fooder.2021.121498.1139


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب