| 
		
اسدالهپور، ع.، امیدی نجفآبادی، م. و فرج اله حسینی، س. ج. (1399). موانع گذار به کشاوزی ارگانیک در بین شالیکاران استان مازندران، علوم ترویج و آموزش کشاورزی، 16 (1): 246-235.- جنگچی کاشانی، س. (1397). نقش بازدارندهها در کاهش تولید پایدار ذرت دانهای در استان قزوین، فصلنامه پژوهش مدیریت آموزش کشاورزی، 10(45)، 54-41.- جوانبخت، ف.، حیاتی، ب.، دشتی، ق. (1397). عوامل موثر بر پایداری نظام تولید گندم در شهرستان اردبیل، دانش کشاورزی و تولید پایدار، 28 (3): 96-79. چهارسوقیامین، ح.، موسوی، س. ا.، و حسینی، س. ج. (1386). بررسی عوامل موثر بر پذیرش روش-های کشاورزی پایدار در کشت آبی توسط گندمکاران استان سیستان و بلوچستان در سال زراعی 86-85 . یافته های نوین کشاورزی ، 2(1) ، 92-79.- داوری، ع.، رضازاده، آ. (1392). مدلسازی معادلات ساختاری با نرم افزار PLS، سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی. - رزاقی بورخانی، ف. ف.، رضوانفر، ا.، شعبانعلیفمی، ح.، شوکتی آمقانی، م. (1391). بررسی عوامل تعیین کننده پذیرش کنترل بیولوژیکی آفات برنج در میان شالیکاران شهرستان ساری، کنترل بیولوژیک آفات و بیماریهای گیاهی، 2: 107-95. -رضاییمقدم، ک.، کرمی، ع. (1385). ترویج کشاورزی، فقر و کشاورزی پایدار: کاربرد تحلیل مسیر (Path Analysis). علوم ترویج و آموزش کشاورزی ایران، 2 (1): 72-55.- زلیخایی سیار، ل.، نادری مهدیی، ک.، موحدی، ر. (1397). مدل عاملهای آموزشی و ترویجی مؤثر بر مدیریت پایدار آب کشاورزی از دیدگاه متخصصان آب استان همدان، فصلنامه پژوهش مدیریت آموزش کشاورزی، 10(46): 32-16. -ساداتی، س. ج. (1399). مازندران، دومین استان تولیدکننده سویا، ایسنا، قابل دسترس در https://www.isna.ir/news/99072719287/ -سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران. (1399). وضعیت تولید محصولات کشاورزی استان مازندران، معاونت آمار، ساری، مازندران. - سرایی، س.، افراخته، ح. (1396). پایداری شالیزارهای گیلان و عوامل مؤثر بر آن (ﻣﻮرد: ﺷﻬﺮﺳﺘﺎن رشت). فصلنامه پژوهشهای ترویج و آموزش کشاورزی، 10(4): 68-57.- سیدیعقوبی، ن. و صدیقی، ح. (1395). بررسی عوامل مؤثر بر پذیرش روشهای کشاورزی پایدار از دیدگاه گندمکاران (مورد مطالعه: روستاهای دهستان آجی چای شهرستان تبریز)، مجله تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران، 2-47 (1): 21-13. -شاهی مریدی، ر.، کاظمی، ح. و کامکار، ب. (1396). ارزیابی وضعیت توسعه کشاورزی پایدار در استان گلستان، دانش کشاورزی و تولید پایدار، 27 (1): 215-198.- شریفی، ا.، افضلی، ا.، بابایی، م. (1398). ﺷﻨﺎﺳﺎﯾﯽ ﭼﺎﻟﺶﻫﺎی ﺗﻮﺳﻌﮥ ﮐﺸﺎورزی ﭘﺎﯾﺪار در ﺟﻨﻮب اﺳﺘﺎن ﮐﺮﻣﺎن. ﺟﻐﺮاﻓﯿﺎ و ﭘﺎﯾﺪاری ﻣﺤﯿﻂ، 30: 106-91.- عزیزی خالخیلی، ط.، کریمی گوغری، ح.، اکبرپور، م. (1395). انگیزهی کشاورزان برای شرکت در برنامههای آموزشی مرکزهای جهاد کشاورزی مازندران، فصلنامه پژوهش مدیریت آموزش کشاورزی، شماره 39، 66-54.- کلانتری، خ.، اسدی، ع.، شعبانعلی فمی، ح.، عربیون، ا. (1389). تحلیل مؤلفههای پایداری نظام کشت گندم در استان فارس، نشریه اقتصاد و توسعه کشاورزی (علوم و صنایع کشاورزی)، 24 (2): 176-169.- کمالی، م. ا. (1399). تعیین آب موردنیاز سویا در استان مازندران، مجله گیاهان دانه روغنی، 2(1): 51-42.- مشرقی، ن.، حاجیوند، ش. ا.، رکنی، م.، دولتیاری قشلاقی، م. (1391). شناسایی عوامل مؤثر بر دانش پایداری آب زراعی در بین سویاکاران شهرستان ساری، اولین کنفرانس ملی راهکارهای دستیابی به توسعه پایدار (کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست)،تهران، https://civilica.com/doc/196971 - ملکمحمدی، ا. (1377). ترویج و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی، ج دوم مبانی، مرکز نشر دانشگاهی. - منصورفر، ک. (1385). روشهای پیشرفتۀ آماری همراه با برنامههای کامپیوتری، چ اول، انتشارات دانشگاه تهران.- میرمجیدی هشتجین، ع.، فامیل مؤمن، ر. و گودرزی، ف. (1395). کاهش ضایعات محصولات کشاورزی راهبرد اصلی در ارتقاء امنیت غذایی، وزارت جهاد کشاورزی: مرکز فناوری اطلاعات و اطلاعرسانی کشاورزی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی.- موسوی تاکامی، س. ش. (1398). مبارزه با آفت و علف های هرز سویا در ۴۵۰ هکتار از زمین های زراعی نکا انجام شد. قابل دسترس در: https://jkmaz.ir/Home/ShowDetailsDocument?DocId=68394# -موسوی تاکامی، س. ش. (1399). تولید ۱۸۰۰ تن سویا در نکا، معاونت امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی، قابل دسترس در: http://zeraat.maj.ir/Index.aspx?page_=dorsaetoolsenews&lang=1&sub=56&PageID=148787&PageIDF=0&tempname=zeraat - موسوی تاکامی، س. ش. (1399). کشت ۸۰۰ هکتاری سویا در شهرستان نکا، خبرگزاری صدا و سیما، قابل دسترس در: https://www.iribnews.ir/fa/news/2773261 - نجاتی، م. (1398). بزرگترین تولیدکننده سویا کدام کشور است؟ اقتصاد آنلاین، قابل دسترس در: https://www.eghtesadonline.com/n/1s0i - وزارت جهاد کشاورزی. (1397). معاونت آمار و اطلاعات، تهران: ایران. - هومن، ح. ع. (1387). مدلیابی معادلات ساختاری با کاربرد نرمافزار لیزرل، سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاهها (سمت).Agula, C., Abunga Akhdugu, M., Dittoh, S. &Nantui Mabe, F. (2018). Promoting sustainable agriculture in Africa through ecosystem-based farm management practices: evidence from Ghana, Agriculture & Food Security, 7(5): 1-11.- Azeez, O. & Jimoh, S. O. (2007). Factors affecting adoption behavior of agroforestry practitioners in at is bio local government area of Oyo state, Nigeria. Journal of Environmental Extension, 6: 5-9.- Biao, K., Xiaorong, W., Zhuhong, D., & Yaping, Y. (2003). Critical impact assessment of organic agriculture. Journal of agricultural and environmental Ethics, 16: 297-311.- Chin, W. (1988). The partial least squares approach to structural equation modeling. In G.A. Marcoulides, editor. Modern methods for business research. Mahwah, New Jersey: Lawrence Erlbaum Associates. 295-303.- Gebska, M., Grontkowska, A., Swiderek, W. & Golebiewska, B. (2020). Farmer Awareness and Implementation of Sustainable Agriculture Practices in Different Types of Farms in Poland, Sustainability, 12 (8022): 1-17.- Gerbing, D. W., Hamilton, J. G. (1996). Validity of exploratory factor analysis as a precursor to confirmatory factor analysis, Structural Equation Modeling, 3: 62-72.- Hair J. F., Hult G. T. M., Ringle C. M. & Sarstedt M. (2013). A premier on partial least squares structural equation modeling(PLS-SEM). SAGE publication.- Hansen, J. W. (1996). Is agricultural sustainability a useful concept? Agricultural Systems, 50, 117–143.- Henseler, J., Ringle, C. M. & Sinkovics, R. (2009). The use of partial least squares path modeling in international marketing, Advances in International Marketing, 20: 277-319. -Hosseini, J. & Ajoudani, Z. (2012). Affective factors in adoption organic farming in Iran, Aannals of Biological Research, 3(1), 601-608, available online at: www.scholarsresearchlibrary.com - IFOAM. (2005). The IFOAM basic standards for organic production and processing (version 2005).IFOAM, Germany. Available in: http://www.Ifoam. Org/standard/ibs-draft2- 2002- b.html.- Kil, N., Holland, S.M., and Stein, T.V. (2014). Structural relationships between environmental attitudes, recreation motivations and environmentally responsible behaviors, Journal of Outdoor Recreation and Tourism, 7: 16-25.- Krejcie, R. V. & Morgan, D. W. (1970). Determining sample size for research activities, Educational and Psychological Measurement, 30: 608.- Lee, K.S. & Chen, W. (2017). A long shadow: Cultural capital, techno-capital and networking skills of college students. Computers in Human Behavior, 70: -67-73.- Liszbinski, B. B. Mello, E. S. D., Brizolla, M. M. B., Brum, A. L., Patias, T. Z. & Baggio, D. K. (2020). Sustainability in Soybean Production from the Perspective of the Producers, Journal of Management and Sustainability, 10(1): 138-151.- Lohr, L. A. & Park, T. A. (2002). Choice of insect management portfolios by organic farmers: lessons and comparative analysis. Ecological Economics, 43(87): 87-99.- Nunnally, J. C. & Bernstein, I. H. (1994). Psychometric theory (3rd ed), New York: McGraw-Hill. - Nunnally, J.C. (1967). Psychometric theory, New York, NY: McGraw-Hill.- Rezvanfar, A., Eraktan, G., & Olhan, E. (2011). Determine of factors associated with the adoption of organic agriculture among small farmers in Iran. African Journal of Agricultural Research, 6(13): 2950-2956.- Roy, R., Chan, N., & Rainis, R. (2014). Rice farming sustainability assessment in Bangladesh. Sustainable Sciences, 9: 31–44.- Siebrecht, N. (2020). Sustainable agriculture and Its implementation gap- overcoming obstacles to implementation, Sustainability, 12 (3853): 1-27.- Shi–ming, M., & Sauerborn, J. (2006). Review of history and recent development of organic farming worldwide. Agriculture sciences in China, 5: 463-178.- Singh T, Bhat M, Khan M.A. (2009). Sericulture extension: principles & management, APH Publishing Corporation. - The Center for Integrated Agricultural Systems. (1992). Sustainable agriculture: Balancing profit and human and natural resources. [On line]. Available on the url: https://cias.wisc.edu/1992/03/01/sustainable-agriculture-balancing-profits-and-human-and-natural-resources/  |