آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,084
تعداد مقالات34,415
تعداد مشاهده مقاله48,596,298
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,157,998
احمدی, فرهاد, موسوی, سید مجتبی, محمدی ساعی, محسن, ماسوری, بابک. (1401). تأثیر رنگ‌دانه طبیعی آلگاسان بر پروفایل اسیدهای چرب گوشت بلدرچین ژاپنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 35(2), 120-128. doi: 10.22092/vj.2021.354390.1844
فرهاد احمدی; سید مجتبی موسوی; محسن محمدی ساعی; بابک ماسوری. "تأثیر رنگ‌دانه طبیعی آلگاسان بر پروفایل اسیدهای چرب گوشت بلدرچین ژاپنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 35, 2, 1401, 120-128. doi: 10.22092/vj.2021.354390.1844
احمدی, فرهاد, موسوی, سید مجتبی, محمدی ساعی, محسن, ماسوری, بابک. (1401). 'تأثیر رنگ‌دانه طبیعی آلگاسان بر پروفایل اسیدهای چرب گوشت بلدرچین ژاپنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 35(2), pp. 120-128. doi: 10.22092/vj.2021.354390.1844
احمدی, فرهاد, موسوی, سید مجتبی, محمدی ساعی, محسن, ماسوری, بابک. تأثیر رنگ‌دانه طبیعی آلگاسان بر پروفایل اسیدهای چرب گوشت بلدرچین ژاپنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 35(2): 120-128. doi: 10.22092/vj.2021.354390.1844


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب