آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,037
تعداد مقالات33,984
تعداد مشاهده مقاله45,780,013
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,192,483
زمردی, شهین, خیرخواه فقرا, سحر, روزبه, لیلا, جعفریان, سارا. (1402). مقایسه تأثیر صمغ زدو با کربوکسی متیل سلولز و اینولین بر خواص کیفی، ویسکوزیته و حسی ماست منجمد میوه‌ای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(1), 1-14. doi: 10.22092/fooder.2020.352523.1289
شهین زمردی; سحر خیرخواه فقرا; لیلا روزبه; سارا جعفریان. "مقایسه تأثیر صمغ زدو با کربوکسی متیل سلولز و اینولین بر خواص کیفی، ویسکوزیته و حسی ماست منجمد میوه‌ای". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 1, 1402, 1-14. doi: 10.22092/fooder.2020.352523.1289
زمردی, شهین, خیرخواه فقرا, سحر, روزبه, لیلا, جعفریان, سارا. (1402). 'مقایسه تأثیر صمغ زدو با کربوکسی متیل سلولز و اینولین بر خواص کیفی، ویسکوزیته و حسی ماست منجمد میوه‌ای', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(1), pp. 1-14. doi: 10.22092/fooder.2020.352523.1289
زمردی, شهین, خیرخواه فقرا, سحر, روزبه, لیلا, جعفریان, سارا. مقایسه تأثیر صمغ زدو با کربوکسی متیل سلولز و اینولین بر خواص کیفی، ویسکوزیته و حسی ماست منجمد میوه‌ای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 22(1): 1-14. doi: 10.22092/fooder.2020.352523.1289


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب