آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,005
تعداد مقالات33,631
تعداد مشاهده مقاله44,480,319
تعداد دریافت فایل اصل مقاله30,165,527
قنبری, الناز, سلطانی, مصطفی, محمدی, سوده. (1400). تأثیر استفاده ازنسبت‌های مختلف شیر الاغ و شیر گاو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(1), 1-18. doi: 10.22092/fooder.2020.343462.1275
الناز قنبری; مصطفی سلطانی; سوده محمدی. "تأثیر استفاده ازنسبت‌های مختلف شیر الاغ و شیر گاو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 1, 1400, 1-18. doi: 10.22092/fooder.2020.343462.1275
قنبری, الناز, سلطانی, مصطفی, محمدی, سوده. (1400). 'تأثیر استفاده ازنسبت‌های مختلف شیر الاغ و شیر گاو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(1), pp. 1-18. doi: 10.22092/fooder.2020.343462.1275
قنبری, الناز, سلطانی, مصطفی, محمدی, سوده. تأثیر استفاده ازنسبت‌های مختلف شیر الاغ و شیر گاو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 20(1): 1-18. doi: 10.22092/fooder.2020.343462.1275


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب