آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,094
تعداد مقالات34,531
تعداد مشاهده مقاله49,353,799
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,810,625
نقوی گرگری, آذر, آصفی, نارملا, روفه گری نژاد, لیلا. (1401). مدل‌سازی دوبعدی انتقال حرارت فرایند سرخ کردن عمیق و ارزیابی آن در مدل غذایی سیب زمینی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(1), 13-34. doi: 10.22092/fooder.2020.342853.1268
آذر نقوی گرگری; نارملا آصفی; لیلا روفه گری نژاد. "مدل‌سازی دوبعدی انتقال حرارت فرایند سرخ کردن عمیق و ارزیابی آن در مدل غذایی سیب زمینی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 1, 1401, 13-34. doi: 10.22092/fooder.2020.342853.1268
نقوی گرگری, آذر, آصفی, نارملا, روفه گری نژاد, لیلا. (1401). 'مدل‌سازی دوبعدی انتقال حرارت فرایند سرخ کردن عمیق و ارزیابی آن در مدل غذایی سیب زمینی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(1), pp. 13-34. doi: 10.22092/fooder.2020.342853.1268
نقوی گرگری, آذر, آصفی, نارملا, روفه گری نژاد, لیلا. مدل‌سازی دوبعدی انتقال حرارت فرایند سرخ کردن عمیق و ارزیابی آن در مدل غذایی سیب زمینی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 21(1): 13-34. doi: 10.22092/fooder.2020.342853.1268


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب