آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,019
تعداد مقالات33,736
تعداد مشاهده مقاله44,976,878
تعداد دریافت فایل اصل مقاله46,605,388
نقوی گرگری, آذر, آصفی, نارملا, روفه گری نژاد, لیلا. (1401). مدل‌سازی دوبعدی انتقال حرارت فرایند سرخ کردن عمیق و ارزیابی آن در مدل غذایی سیب زمینی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(1), 13-34. doi: 10.22092/fooder.2020.342853.1268
آذر نقوی گرگری; نارملا آصفی; لیلا روفه گری نژاد. "مدل‌سازی دوبعدی انتقال حرارت فرایند سرخ کردن عمیق و ارزیابی آن در مدل غذایی سیب زمینی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 1, 1401, 13-34. doi: 10.22092/fooder.2020.342853.1268
نقوی گرگری, آذر, آصفی, نارملا, روفه گری نژاد, لیلا. (1401). 'مدل‌سازی دوبعدی انتقال حرارت فرایند سرخ کردن عمیق و ارزیابی آن در مدل غذایی سیب زمینی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(1), pp. 13-34. doi: 10.22092/fooder.2020.342853.1268
نقوی گرگری, آذر, آصفی, نارملا, روفه گری نژاد, لیلا. مدل‌سازی دوبعدی انتقال حرارت فرایند سرخ کردن عمیق و ارزیابی آن در مدل غذایی سیب زمینی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 21(1): 13-34. doi: 10.22092/fooder.2020.342853.1268


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب