آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,005
تعداد مقالات33,631
تعداد مشاهده مقاله44,484,578
تعداد دریافت فایل اصل مقاله30,228,038
نوائیان قاسمی, شمیم, سلطانی, مصطفی, مصلحی شاد, مریم. (1399). تاثیر استفاده از پودر سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی های کیفی ماست قالبی بدون چربی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), 159-176. doi: 10.22092/fooder.2020.127989.1239
شمیم نوائیان قاسمی; مصطفی سلطانی; مریم مصلحی شاد. "تاثیر استفاده از پودر سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی های کیفی ماست قالبی بدون چربی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 2, 1399, 159-176. doi: 10.22092/fooder.2020.127989.1239
نوائیان قاسمی, شمیم, سلطانی, مصطفی, مصلحی شاد, مریم. (1399). 'تاثیر استفاده از پودر سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی های کیفی ماست قالبی بدون چربی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), pp. 159-176. doi: 10.22092/fooder.2020.127989.1239
نوائیان قاسمی, شمیم, سلطانی, مصطفی, مصلحی شاد, مریم. تاثیر استفاده از پودر سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی های کیفی ماست قالبی بدون چربی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 19(2): 159-176. doi: 10.22092/fooder.2020.127989.1239


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب