آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,036
تعداد مقالات33,984
تعداد مشاهده مقاله45,763,259
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,187,918
محمدی کوتیانی, ابراهیم, فخرائی, جعفر, یعقوبفر, اکبر, منصوری یاراحمدی, حسین. (1399). تأثیر میوه کهور در جیره‌های غذایی پلت و آردی بر فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(128), 191-204. doi: 10.22092/asj.2019.127473.1967
ابراهیم محمدی کوتیانی; جعفر فخرائی; اکبر یعقوبفر; حسین منصوری یاراحمدی. "تأثیر میوه کهور در جیره‌های غذایی پلت و آردی بر فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 128, 1399, 191-204. doi: 10.22092/asj.2019.127473.1967
محمدی کوتیانی, ابراهیم, فخرائی, جعفر, یعقوبفر, اکبر, منصوری یاراحمدی, حسین. (1399). 'تأثیر میوه کهور در جیره‌های غذایی پلت و آردی بر فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(128), pp. 191-204. doi: 10.22092/asj.2019.127473.1967
محمدی کوتیانی, ابراهیم, فخرائی, جعفر, یعقوبفر, اکبر, منصوری یاراحمدی, حسین. تأثیر میوه کهور در جیره‌های غذایی پلت و آردی بر فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 33(128): 191-204. doi: 10.22092/asj.2019.127473.1967


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب