آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,020
تعداد مقالات33,742
تعداد مشاهده مقاله44,986,096
تعداد دریافت فایل اصل مقاله47,166,010
فهیم دژبان, یاسمن, معراجی, مونا. (1399). مطالعه اثر ضد اکسیداسیونی عصاره‌‌های آویشن (Zataria multiflora)، موسیر(Allium ascalonicum) و زردچوبه(Curcuma longa) بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss طی دوره نگهداری در یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(4), 73-83. doi: 10.22092/isfj.2020.122996
یاسمن فهیم دژبان; مونا معراجی. "مطالعه اثر ضد اکسیداسیونی عصاره‌‌های آویشن (Zataria multiflora)، موسیر(Allium ascalonicum) و زردچوبه(Curcuma longa) بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss طی دوره نگهداری در یخچال". سامانه مدیریت نشریات علمی, 29, 4, 1399, 73-83. doi: 10.22092/isfj.2020.122996
فهیم دژبان, یاسمن, معراجی, مونا. (1399). 'مطالعه اثر ضد اکسیداسیونی عصاره‌‌های آویشن (Zataria multiflora)، موسیر(Allium ascalonicum) و زردچوبه(Curcuma longa) بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss طی دوره نگهداری در یخچال', سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(4), pp. 73-83. doi: 10.22092/isfj.2020.122996
فهیم دژبان, یاسمن, معراجی, مونا. مطالعه اثر ضد اکسیداسیونی عصاره‌‌های آویشن (Zataria multiflora)، موسیر(Allium ascalonicum) و زردچوبه(Curcuma longa) بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss طی دوره نگهداری در یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 29(4): 73-83. doi: 10.22092/isfj.2020.122996


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب