آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,086
تعداد مقالات34,442
تعداد مشاهده مقاله48,909,779
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,349,324
Đorđević, Đ., Buchtová, H.. (1399). Nutritional profile of nigiri sushi meal and the usage of citrate synthase activity as freshness parameter. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(6), 2954-2969. doi: 10.22092/ijfs.2020.122924
Đ. Đorđević; H. Buchtová. "Nutritional profile of nigiri sushi meal and the usage of citrate synthase activity as freshness parameter". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 6, 1399, 2954-2969. doi: 10.22092/ijfs.2020.122924
Đorđević, Đ., Buchtová, H.. (1399). 'Nutritional profile of nigiri sushi meal and the usage of citrate synthase activity as freshness parameter', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(6), pp. 2954-2969. doi: 10.22092/ijfs.2020.122924
Đorđević, Đ., Buchtová, H.. Nutritional profile of nigiri sushi meal and the usage of citrate synthase activity as freshness parameter. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 19(6): 2954-2969. doi: 10.22092/ijfs.2020.122924


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب