آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,086
تعداد مقالات34,442
تعداد مشاهده مقاله48,907,390
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,347,638
احمدی, زهرا, خادمی شورمستی, داریوش. (1399). تأثیر عصاره نعنا (Mentha spicata L.) در پوشش چندسازه‌ای کربوکسی‌ متیل سلولز اسید اولئیک بر ماندگاری فیله ‌ماهی طی دوره نگهداری در شرایط سرد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 36(5), 724-733. doi: 10.22092/ijmapr.2020.343042.2797
زهرا احمدی; داریوش خادمی شورمستی. "تأثیر عصاره نعنا (Mentha spicata L.) در پوشش چندسازه‌ای کربوکسی‌ متیل سلولز اسید اولئیک بر ماندگاری فیله ‌ماهی طی دوره نگهداری در شرایط سرد". سامانه مدیریت نشریات علمی, 36, 5, 1399, 724-733. doi: 10.22092/ijmapr.2020.343042.2797
احمدی, زهرا, خادمی شورمستی, داریوش. (1399). 'تأثیر عصاره نعنا (Mentha spicata L.) در پوشش چندسازه‌ای کربوکسی‌ متیل سلولز اسید اولئیک بر ماندگاری فیله ‌ماهی طی دوره نگهداری در شرایط سرد', سامانه مدیریت نشریات علمی, 36(5), pp. 724-733. doi: 10.22092/ijmapr.2020.343042.2797
احمدی, زهرا, خادمی شورمستی, داریوش. تأثیر عصاره نعنا (Mentha spicata L.) در پوشش چندسازه‌ای کربوکسی‌ متیل سلولز اسید اولئیک بر ماندگاری فیله ‌ماهی طی دوره نگهداری در شرایط سرد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 36(5): 724-733. doi: 10.22092/ijmapr.2020.343042.2797


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب