آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,029
تعداد مقالات33,889
تعداد مشاهده مقاله45,267,466
تعداد دریافت فایل اصل مقاله61,183,522
احمدی, زهرا, خادمی شورمستی, داریوش. (1399). تأثیر عصاره نعنا (Mentha spicata L.) در پوشش چندسازه‌ای کربوکسی‌ متیل سلولز اسید اولئیک بر ماندگاری فیله ‌ماهی طی دوره نگهداری در شرایط سرد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 36(5), 724-733. doi: 10.22092/ijmapr.2020.343042.2797
زهرا احمدی; داریوش خادمی شورمستی. "تأثیر عصاره نعنا (Mentha spicata L.) در پوشش چندسازه‌ای کربوکسی‌ متیل سلولز اسید اولئیک بر ماندگاری فیله ‌ماهی طی دوره نگهداری در شرایط سرد". سامانه مدیریت نشریات علمی, 36, 5, 1399, 724-733. doi: 10.22092/ijmapr.2020.343042.2797
احمدی, زهرا, خادمی شورمستی, داریوش. (1399). 'تأثیر عصاره نعنا (Mentha spicata L.) در پوشش چندسازه‌ای کربوکسی‌ متیل سلولز اسید اولئیک بر ماندگاری فیله ‌ماهی طی دوره نگهداری در شرایط سرد', سامانه مدیریت نشریات علمی, 36(5), pp. 724-733. doi: 10.22092/ijmapr.2020.343042.2797
احمدی, زهرا, خادمی شورمستی, داریوش. تأثیر عصاره نعنا (Mentha spicata L.) در پوشش چندسازه‌ای کربوکسی‌ متیل سلولز اسید اولئیک بر ماندگاری فیله ‌ماهی طی دوره نگهداری در شرایط سرد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 36(5): 724-733. doi: 10.22092/ijmapr.2020.343042.2797


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب