آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,049
تعداد مقالات34,082
تعداد مشاهده مقاله46,531,970
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,580,532
فعله گری, اوریا, نقی پور, فریبا, فرجی, علیرضا. (1400). بررسی تأثیر افزودن دانه چیا و نوشیدنی کامبوجا بر خصوصیات کمی و کیفی دونات تخمیری فراسودمند. سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(1), 51-68. doi: 10.22092/fooder.2019.127345.1236
اوریا فعله گری; فریبا نقی پور; علیرضا فرجی. "بررسی تأثیر افزودن دانه چیا و نوشیدنی کامبوجا بر خصوصیات کمی و کیفی دونات تخمیری فراسودمند". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 1, 1400, 51-68. doi: 10.22092/fooder.2019.127345.1236
فعله گری, اوریا, نقی پور, فریبا, فرجی, علیرضا. (1400). 'بررسی تأثیر افزودن دانه چیا و نوشیدنی کامبوجا بر خصوصیات کمی و کیفی دونات تخمیری فراسودمند', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(1), pp. 51-68. doi: 10.22092/fooder.2019.127345.1236
فعله گری, اوریا, نقی پور, فریبا, فرجی, علیرضا. بررسی تأثیر افزودن دانه چیا و نوشیدنی کامبوجا بر خصوصیات کمی و کیفی دونات تخمیری فراسودمند. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 20(1): 51-68. doi: 10.22092/fooder.2019.127345.1236


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب