آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,049
تعداد مقالات34,082
تعداد مشاهده مقاله46,521,913
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,573,123
بختیاری, مریم, قراچورلو, مریم, غیاثی طرزی, بابک. (1399). بررسی امکان به کارگیری روغن پالم جزء به جزء شده در دماهای مختلف برای ایجاد پایداری حرارتی در کرم مغزی شکلاتی کیک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), 1-20. doi: 10.22092/fooder.2020.126377.1221
مریم بختیاری; مریم قراچورلو; بابک غیاثی طرزی. "بررسی امکان به کارگیری روغن پالم جزء به جزء شده در دماهای مختلف برای ایجاد پایداری حرارتی در کرم مغزی شکلاتی کیک". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 2, 1399, 1-20. doi: 10.22092/fooder.2020.126377.1221
بختیاری, مریم, قراچورلو, مریم, غیاثی طرزی, بابک. (1399). 'بررسی امکان به کارگیری روغن پالم جزء به جزء شده در دماهای مختلف برای ایجاد پایداری حرارتی در کرم مغزی شکلاتی کیک', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), pp. 1-20. doi: 10.22092/fooder.2020.126377.1221
بختیاری, مریم, قراچورلو, مریم, غیاثی طرزی, بابک. بررسی امکان به کارگیری روغن پالم جزء به جزء شده در دماهای مختلف برای ایجاد پایداری حرارتی در کرم مغزی شکلاتی کیک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 19(2): 1-20. doi: 10.22092/fooder.2020.126377.1221


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب