آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,005
تعداد مقالات33,631
تعداد مشاهده مقاله44,479,921
تعداد دریافت فایل اصل مقاله30,144,062
فرخی, فلورا, بدیعی, فوژان, احسانی, محمدرضا, هاشمی, مریم. (1399). پایداری نانوالیاف پروتئین آب پنیر در pHهای مختلف. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), 35-52. doi: 10.22092/fooder.2020.127218.1233
فلورا فرخی; فوژان بدیعی; محمدرضا احسانی; مریم هاشمی. "پایداری نانوالیاف پروتئین آب پنیر در pHهای مختلف". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 1, 1399, 35-52. doi: 10.22092/fooder.2020.127218.1233
فرخی, فلورا, بدیعی, فوژان, احسانی, محمدرضا, هاشمی, مریم. (1399). 'پایداری نانوالیاف پروتئین آب پنیر در pHهای مختلف', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), pp. 35-52. doi: 10.22092/fooder.2020.127218.1233
فرخی, فلورا, بدیعی, فوژان, احسانی, محمدرضا, هاشمی, مریم. پایداری نانوالیاف پروتئین آب پنیر در pHهای مختلف. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 19(1): 35-52. doi: 10.22092/fooder.2020.127218.1233


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب