آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,029
تعداد مقالات33,889
تعداد مشاهده مقاله45,267,456
تعداد دریافت فایل اصل مقاله61,182,895
قبله, فرزاد, سور, اتا. (1399). کاربرد پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره بره موم و اسانس آویشن برروی کیفیت و ماندگاری گوشت مرغ در دمای یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(4), 63-74. doi: 10.22092/vj.2019.126729.1607
فرزاد قبله; اتا سور. "کاربرد پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره بره موم و اسانس آویشن برروی کیفیت و ماندگاری گوشت مرغ در دمای یخچال". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 4, 1399, 63-74. doi: 10.22092/vj.2019.126729.1607
قبله, فرزاد, سور, اتا. (1399). 'کاربرد پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره بره موم و اسانس آویشن برروی کیفیت و ماندگاری گوشت مرغ در دمای یخچال', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(4), pp. 63-74. doi: 10.22092/vj.2019.126729.1607
قبله, فرزاد, سور, اتا. کاربرد پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره بره موم و اسانس آویشن برروی کیفیت و ماندگاری گوشت مرغ در دمای یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 33(4): 63-74. doi: 10.22092/vj.2019.126729.1607


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب