آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,073
تعداد مقالات34,300
تعداد مشاهده مقاله47,112,149
تعداد دریافت فایل اصل مقاله78,021,154
نجف نجفی, مسعود, نعمتی, سارا, محمدی ثانی, علی, کدخدایی, رسول. (1398). ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی و پایداری نانوامولسیون آب در روغن حاوی عصاره زعفران. سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(2), 12-24. doi: 10.22092/mpt.2020.126339.1040
مسعود نجف نجفی; سارا نعمتی; علی محمدی ثانی; رسول کدخدایی. "ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی و پایداری نانوامولسیون آب در روغن حاوی عصاره زعفران". سامانه مدیریت نشریات علمی, 2, 2, 1398, 12-24. doi: 10.22092/mpt.2020.126339.1040
نجف نجفی, مسعود, نعمتی, سارا, محمدی ثانی, علی, کدخدایی, رسول. (1398). 'ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی و پایداری نانوامولسیون آب در روغن حاوی عصاره زعفران', سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(2), pp. 12-24. doi: 10.22092/mpt.2020.126339.1040
نجف نجفی, مسعود, نعمتی, سارا, محمدی ثانی, علی, کدخدایی, رسول. ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی و پایداری نانوامولسیون آب در روغن حاوی عصاره زعفران. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 2(2): 12-24. doi: 10.22092/mpt.2020.126339.1040


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب