آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,094
تعداد مقالات34,531
تعداد مشاهده مقاله49,366,749
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,811,328
محمدزاده, جلال, زنگانه, جواد, صابری, علیرضا. (1398). بررسی استفاده از شربت سورگوم شیرین به عنوان جایگزین شکر در فرمولاسیون بیسکویت و نان قندی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), 183-198. doi: 10.22092/fooder.2019.125042.1197
جلال محمدزاده; جواد زنگانه; علیرضا صابری. "بررسی استفاده از شربت سورگوم شیرین به عنوان جایگزین شکر در فرمولاسیون بیسکویت و نان قندی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 2, 1398, 183-198. doi: 10.22092/fooder.2019.125042.1197
محمدزاده, جلال, زنگانه, جواد, صابری, علیرضا. (1398). 'بررسی استفاده از شربت سورگوم شیرین به عنوان جایگزین شکر در فرمولاسیون بیسکویت و نان قندی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), pp. 183-198. doi: 10.22092/fooder.2019.125042.1197
محمدزاده, جلال, زنگانه, جواد, صابری, علیرضا. بررسی استفاده از شربت سورگوم شیرین به عنوان جایگزین شکر در فرمولاسیون بیسکویت و نان قندی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 18(2): 183-198. doi: 10.22092/fooder.2019.125042.1197


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب