آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,029
تعداد مقالات33,888
تعداد مشاهده مقاله45,264,253
تعداد دریافت فایل اصل مقاله60,937,731
محمدزاده, جلال, زنگانه, جواد, صابری, علیرضا. (1398). بررسی استفاده از شربت سورگوم شیرین به عنوان جایگزین شکر در فرمولاسیون بیسکویت و نان قندی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), 183-198. doi: 10.22092/fooder.2019.125042.1197
جلال محمدزاده; جواد زنگانه; علیرضا صابری. "بررسی استفاده از شربت سورگوم شیرین به عنوان جایگزین شکر در فرمولاسیون بیسکویت و نان قندی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 2, 1398, 183-198. doi: 10.22092/fooder.2019.125042.1197
محمدزاده, جلال, زنگانه, جواد, صابری, علیرضا. (1398). 'بررسی استفاده از شربت سورگوم شیرین به عنوان جایگزین شکر در فرمولاسیون بیسکویت و نان قندی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), pp. 183-198. doi: 10.22092/fooder.2019.125042.1197
محمدزاده, جلال, زنگانه, جواد, صابری, علیرضا. بررسی استفاده از شربت سورگوم شیرین به عنوان جایگزین شکر در فرمولاسیون بیسکویت و نان قندی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 18(2): 183-198. doi: 10.22092/fooder.2019.125042.1197


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب