آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,005
تعداد مقالات33,631
تعداد مشاهده مقاله44,479,755
تعداد دریافت فایل اصل مقاله30,134,821
طعنه, حمیده, عربشاهی دلویی, سعیده. (1398). تأثیرافزودن کنجاله سیاه دانه (Nigella sativa) برویژگی های فیزیکو شیمیایی، بافتی وحسی کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), 167-182. doi: 10.22092/fooder.2020.125043.1196
حمیده طعنه; سعیده عربشاهی دلویی. "تأثیرافزودن کنجاله سیاه دانه (Nigella sativa) برویژگی های فیزیکو شیمیایی، بافتی وحسی کیک اسفنجی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 2, 1398, 167-182. doi: 10.22092/fooder.2020.125043.1196
طعنه, حمیده, عربشاهی دلویی, سعیده. (1398). 'تأثیرافزودن کنجاله سیاه دانه (Nigella sativa) برویژگی های فیزیکو شیمیایی، بافتی وحسی کیک اسفنجی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), pp. 167-182. doi: 10.22092/fooder.2020.125043.1196
طعنه, حمیده, عربشاهی دلویی, سعیده. تأثیرافزودن کنجاله سیاه دانه (Nigella sativa) برویژگی های فیزیکو شیمیایی، بافتی وحسی کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 18(2): 167-182. doi: 10.22092/fooder.2020.125043.1196


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب