آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,036
تعداد مقالات33,984
تعداد مشاهده مقاله45,765,207
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,188,768
طعنه, حمیده, عربشاهی دلویی, سعیده. (1398). تأثیرافزودن کنجاله سیاه دانه (Nigella sativa) برویژگی های فیزیکو شیمیایی، بافتی وحسی کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), 167-182. doi: 10.22092/fooder.2020.125043.1196
حمیده طعنه; سعیده عربشاهی دلویی. "تأثیرافزودن کنجاله سیاه دانه (Nigella sativa) برویژگی های فیزیکو شیمیایی، بافتی وحسی کیک اسفنجی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 2, 1398, 167-182. doi: 10.22092/fooder.2020.125043.1196
طعنه, حمیده, عربشاهی دلویی, سعیده. (1398). 'تأثیرافزودن کنجاله سیاه دانه (Nigella sativa) برویژگی های فیزیکو شیمیایی، بافتی وحسی کیک اسفنجی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), pp. 167-182. doi: 10.22092/fooder.2020.125043.1196
طعنه, حمیده, عربشاهی دلویی, سعیده. تأثیرافزودن کنجاله سیاه دانه (Nigella sativa) برویژگی های فیزیکو شیمیایی، بافتی وحسی کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 18(2): 167-182. doi: 10.22092/fooder.2020.125043.1196


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب