آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,006
تعداد مقالات33,641
تعداد مشاهده مقاله44,535,494
تعداد دریافت فایل اصل مقاله30,381,352
زمردی, شهین, حیدری, رضا, بهنام, سمیه. (1398). تأثیر پودر کدو حلوایی بر ویژگی‌های کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن تهیه شده با آرد ذرت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), 1-14. doi: 10.22092/fooder.2019.122984.1167
شهین زمردی; رضا حیدری; سمیه بهنام. "تأثیر پودر کدو حلوایی بر ویژگی‌های کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن تهیه شده با آرد ذرت". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 2, 1398, 1-14. doi: 10.22092/fooder.2019.122984.1167
زمردی, شهین, حیدری, رضا, بهنام, سمیه. (1398). 'تأثیر پودر کدو حلوایی بر ویژگی‌های کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن تهیه شده با آرد ذرت', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), pp. 1-14. doi: 10.22092/fooder.2019.122984.1167
زمردی, شهین, حیدری, رضا, بهنام, سمیه. تأثیر پودر کدو حلوایی بر ویژگی‌های کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن تهیه شده با آرد ذرت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 18(2): 1-14. doi: 10.22092/fooder.2019.122984.1167


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب