آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,094
تعداد مقالات34,539
تعداد مشاهده مقاله49,431,832
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,868,421
اسدی, بابک, حسینی, سید عبداله, سلیمانی, محمد رضا, علیزاده قمصری, امیر حسین, علیوردی نسب, رامین. (1398). اثرات افزودنی حاوی پروبیوتیک، ویتامین C و بتائین در شرایط تنش گرمایی بر عملکرد سه سویه تجاری جوجه‌ گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیم‌گیری چند شاخصی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(124), 91-100. doi: 10.22092/asj.2018.122469.1733
بابک اسدی; سید عبداله حسینی; محمد رضا سلیمانی; امیر حسین علیزاده قمصری; رامین علیوردی نسب. "اثرات افزودنی حاوی پروبیوتیک، ویتامین C و بتائین در شرایط تنش گرمایی بر عملکرد سه سویه تجاری جوجه‌ گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیم‌گیری چند شاخصی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 32, 124, 1398, 91-100. doi: 10.22092/asj.2018.122469.1733
اسدی, بابک, حسینی, سید عبداله, سلیمانی, محمد رضا, علیزاده قمصری, امیر حسین, علیوردی نسب, رامین. (1398). 'اثرات افزودنی حاوی پروبیوتیک، ویتامین C و بتائین در شرایط تنش گرمایی بر عملکرد سه سویه تجاری جوجه‌ گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیم‌گیری چند شاخصی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(124), pp. 91-100. doi: 10.22092/asj.2018.122469.1733
اسدی, بابک, حسینی, سید عبداله, سلیمانی, محمد رضا, علیزاده قمصری, امیر حسین, علیوردی نسب, رامین. اثرات افزودنی حاوی پروبیوتیک، ویتامین C و بتائین در شرایط تنش گرمایی بر عملکرد سه سویه تجاری جوجه‌ گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیم‌گیری چند شاخصی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 32(124): 91-100. doi: 10.22092/asj.2018.122469.1733


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب