آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,005
تعداد مقالات33,631
تعداد مشاهده مقاله44,482,188
تعداد دریافت فایل اصل مقاله30,217,875
شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی, قیافه داودی, مهدی. (1398). کاربرد صمغ‌‌های بومی ایران (ریحان، کتیرا و بالنگو شیرازی) بهبود کیفیت نان بربری نیمه پز منجمد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(1), 73-84.
زهرا شیخ الاسلامی; مهدی کریمی; مهدی قیافه داودی. "کاربرد صمغ‌‌های بومی ایران (ریحان، کتیرا و بالنگو شیرازی) بهبود کیفیت نان بربری نیمه پز منجمد". سامانه مدیریت نشریات علمی, 2, 1, 1398, 73-84.
شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی, قیافه داودی, مهدی. (1398). 'کاربرد صمغ‌‌های بومی ایران (ریحان، کتیرا و بالنگو شیرازی) بهبود کیفیت نان بربری نیمه پز منجمد', سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(1), pp. 73-84.
شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی, قیافه داودی, مهدی. کاربرد صمغ‌‌های بومی ایران (ریحان، کتیرا و بالنگو شیرازی) بهبود کیفیت نان بربری نیمه پز منجمد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 2(1): 73-84.


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب