قاسمی, حسینعلی, حاج خدادادی, ایمان, خلت آبادی فراهانی, امیر حسین. (1398). اثر سطوح مختلف پروتئین و مکمل کولین در جیره غذایی بر صفات تولیدی، فراسنجه های لاشه، هماتولوژی و ریخت شناسی روده جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(123), 95-110. doi: 10.22092/asj.2018.122211.1719
حسینعلی قاسمی; ایمان حاج خدادادی; امیر حسین خلت آبادی فراهانی. "اثر سطوح مختلف پروتئین و مکمل کولین در جیره غذایی بر صفات تولیدی، فراسنجه های لاشه، هماتولوژی و ریخت شناسی روده جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 32, 123, 1398, 95-110. doi: 10.22092/asj.2018.122211.1719
قاسمی, حسینعلی, حاج خدادادی, ایمان, خلت آبادی فراهانی, امیر حسین. (1398). 'اثر سطوح مختلف پروتئین و مکمل کولین در جیره غذایی بر صفات تولیدی، فراسنجه های لاشه، هماتولوژی و ریخت شناسی روده جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(123), pp. 95-110. doi: 10.22092/asj.2018.122211.1719
قاسمی, حسینعلی, حاج خدادادی, ایمان, خلت آبادی فراهانی, امیر حسین. اثر سطوح مختلف پروتئین و مکمل کولین در جیره غذایی بر صفات تولیدی، فراسنجه های لاشه، هماتولوژی و ریخت شناسی روده جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 32(123): 95-110. doi: 10.22092/asj.2018.122211.1719


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.