کریمی, مهدی, قیافه داودی, مهدی, شیخ الاسلامی, زهرا. (1398). افزایش کیفیت و کاهش ضایعات آرد و نان با استقاده از بهبود دهنده ها. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1(3), 27-28.
مهدی کریمی; مهدی قیافه داودی; زهرا شیخ الاسلامی. "افزایش کیفیت و کاهش ضایعات آرد و نان با استقاده از بهبود دهنده ها". سامانه مدیریت نشریات علمی, 1, 3, 1398, 27-28.
کریمی, مهدی, قیافه داودی, مهدی, شیخ الاسلامی, زهرا. (1398). 'افزایش کیفیت و کاهش ضایعات آرد و نان با استقاده از بهبود دهنده ها', سامانه مدیریت نشریات علمی, 1(3), pp. 27-28.
کریمی, مهدی, قیافه داودی, مهدی, شیخ الاسلامی, زهرا. افزایش کیفیت و کاهش ضایعات آرد و نان با استقاده از بهبود دهنده ها. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 1(3): 27-28.


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.