نبی پور افروزی, حسن, تربتی نژاد, نورمحمد, شمس شرق, محمود, رضائی, منصور. (1398). تأثیر سطوح مختلف کنجاله گلوتن ذرت بدون فرآوری و فرآوری شده با آنزیم پروتئاز بر عملکرد، برخی از فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون، ایمنی و جمعیت میکروبی در جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(122), 291-310. doi: 10.22092/asj.2018.121593.1685
حسن نبی پور افروزی; نورمحمد تربتی نژاد; محمود شمس شرق; منصور رضائی. "تأثیر سطوح مختلف کنجاله گلوتن ذرت بدون فرآوری و فرآوری شده با آنزیم پروتئاز بر عملکرد، برخی از فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون، ایمنی و جمعیت میکروبی در جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 32, 122, 1398, 291-310. doi: 10.22092/asj.2018.121593.1685
نبی پور افروزی, حسن, تربتی نژاد, نورمحمد, شمس شرق, محمود, رضائی, منصور. (1398). 'تأثیر سطوح مختلف کنجاله گلوتن ذرت بدون فرآوری و فرآوری شده با آنزیم پروتئاز بر عملکرد، برخی از فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون، ایمنی و جمعیت میکروبی در جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(122), pp. 291-310. doi: 10.22092/asj.2018.121593.1685
نبی پور افروزی, حسن, تربتی نژاد, نورمحمد, شمس شرق, محمود, رضائی, منصور. تأثیر سطوح مختلف کنجاله گلوتن ذرت بدون فرآوری و فرآوری شده با آنزیم پروتئاز بر عملکرد، برخی از فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون، ایمنی و جمعیت میکروبی در جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 32(122): 291-310. doi: 10.22092/asj.2018.121593.1685


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.