اسدی, محمد, توغدری, عبدالحکیم, قورچی, تقی, کارگر, شهریار. (1398). تأثیر شکل فیزیکی کنسانتره و نوع بافر جیره بر سنتز پروتئین میکروبی، فراسنجه‌های شکمبه-ای و خونی در بره‌های پرواری دالاق. سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(122), 143-158. doi: 10.22092/asj.2018.121090.1658
محمد اسدی; عبدالحکیم توغدری; تقی قورچی; شهریار کارگر. "تأثیر شکل فیزیکی کنسانتره و نوع بافر جیره بر سنتز پروتئین میکروبی، فراسنجه‌های شکمبه-ای و خونی در بره‌های پرواری دالاق". سامانه مدیریت نشریات علمی, 32, 122, 1398, 143-158. doi: 10.22092/asj.2018.121090.1658
اسدی, محمد, توغدری, عبدالحکیم, قورچی, تقی, کارگر, شهریار. (1398). 'تأثیر شکل فیزیکی کنسانتره و نوع بافر جیره بر سنتز پروتئین میکروبی، فراسنجه‌های شکمبه-ای و خونی در بره‌های پرواری دالاق', سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(122), pp. 143-158. doi: 10.22092/asj.2018.121090.1658
اسدی, محمد, توغدری, عبدالحکیم, قورچی, تقی, کارگر, شهریار. تأثیر شکل فیزیکی کنسانتره و نوع بافر جیره بر سنتز پروتئین میکروبی، فراسنجه‌های شکمبه-ای و خونی در بره‌های پرواری دالاق. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 32(122): 143-158. doi: 10.22092/asj.2018.121090.1658


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.