آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,998
تعداد مقالات33,576
تعداد مشاهده مقاله44,214,313
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,564,835
باصری ارغوانی, حسین, عسکری ساری, ابوالفضل, جواهری بابلی, مهران. (1398). تاثیر افزودن اتیلن دی آمین تترا استیک اسید به جیره غذایی بر کاهش میزان عناصر سنگین در گوشت ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(3), 1-12. doi: 10.22092/isfj.2019.119104
حسین باصری ارغوانی; ابوالفضل عسکری ساری; مهران جواهری بابلی. "تاثیر افزودن اتیلن دی آمین تترا استیک اسید به جیره غذایی بر کاهش میزان عناصر سنگین در گوشت ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 3, 1398, 1-12. doi: 10.22092/isfj.2019.119104
باصری ارغوانی, حسین, عسکری ساری, ابوالفضل, جواهری بابلی, مهران. (1398). 'تاثیر افزودن اتیلن دی آمین تترا استیک اسید به جیره غذایی بر کاهش میزان عناصر سنگین در گوشت ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(3), pp. 1-12. doi: 10.22092/isfj.2019.119104
باصری ارغوانی, حسین, عسکری ساری, ابوالفضل, جواهری بابلی, مهران. تاثیر افزودن اتیلن دی آمین تترا استیک اسید به جیره غذایی بر کاهش میزان عناصر سنگین در گوشت ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 28(3): 1-12. doi: 10.22092/isfj.2019.119104


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب