آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,037
تعداد مقالات33,984
تعداد مشاهده مقاله45,770,933
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,190,617
حیدری, راویه, باقری, نادعلی, بابائیان جلودار, نادعلی, نجفی زرینی, حمید. (1397). برآورد ترکیب‏ پذیری و عمل ژن برای برخی خصوصیات مربوط به کیفیت غذایی و پخت در برنج (Oryza sativa L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 34(3), 287-306. doi: 10.22092/spij.2020.119083
راویه حیدری; نادعلی باقری; نادعلی بابائیان جلودار; حمید نجفی زرینی. "برآورد ترکیب‏ پذیری و عمل ژن برای برخی خصوصیات مربوط به کیفیت غذایی و پخت در برنج (Oryza sativa L.)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 34, 3, 1397, 287-306. doi: 10.22092/spij.2020.119083
حیدری, راویه, باقری, نادعلی, بابائیان جلودار, نادعلی, نجفی زرینی, حمید. (1397). 'برآورد ترکیب‏ پذیری و عمل ژن برای برخی خصوصیات مربوط به کیفیت غذایی و پخت در برنج (Oryza sativa L.)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 34(3), pp. 287-306. doi: 10.22092/spij.2020.119083
حیدری, راویه, باقری, نادعلی, بابائیان جلودار, نادعلی, نجفی زرینی, حمید. برآورد ترکیب‏ پذیری و عمل ژن برای برخی خصوصیات مربوط به کیفیت غذایی و پخت در برنج (Oryza sativa L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 34(3): 287-306. doi: 10.22092/spij.2020.119083


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب