آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,085
تعداد مقالات34,435
تعداد مشاهده مقاله48,801,692
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,288,157
جواهردوست, شقایق, یگانه, سکینه, کرامت امیرکلایی, عبدالصمد. (1398). اثرات استفاده از پروتئین آبکافتی تهیه شده از اندرونه ماهی قزل‌آلای رنگین‌‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در جیره‌ی غذایی بر برخی فاکتور‌های خونی و بیوشیمیایی بچه‌ماهی قزل‌آلای رنگین‌‌کمان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(2), 71-83. doi: 10.22092/isfj.2019.118925
شقایق جواهردوست; سکینه یگانه; عبدالصمد کرامت امیرکلایی. "اثرات استفاده از پروتئین آبکافتی تهیه شده از اندرونه ماهی قزل‌آلای رنگین‌‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در جیره‌ی غذایی بر برخی فاکتور‌های خونی و بیوشیمیایی بچه‌ماهی قزل‌آلای رنگین‌‌کمان". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 2, 1398, 71-83. doi: 10.22092/isfj.2019.118925
جواهردوست, شقایق, یگانه, سکینه, کرامت امیرکلایی, عبدالصمد. (1398). 'اثرات استفاده از پروتئین آبکافتی تهیه شده از اندرونه ماهی قزل‌آلای رنگین‌‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در جیره‌ی غذایی بر برخی فاکتور‌های خونی و بیوشیمیایی بچه‌ماهی قزل‌آلای رنگین‌‌کمان', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(2), pp. 71-83. doi: 10.22092/isfj.2019.118925
جواهردوست, شقایق, یگانه, سکینه, کرامت امیرکلایی, عبدالصمد. اثرات استفاده از پروتئین آبکافتی تهیه شده از اندرونه ماهی قزل‌آلای رنگین‌‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در جیره‌ی غذایی بر برخی فاکتور‌های خونی و بیوشیمیایی بچه‌ماهی قزل‌آلای رنگین‌‌کمان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 28(2): 71-83. doi: 10.22092/isfj.2019.118925


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب