آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,073
تعداد مقالات34,300
تعداد مشاهده مقاله47,096,349
تعداد دریافت فایل اصل مقاله78,004,920
رجایی, محمدحسین, دانشی, محمد, واعظی, حسین. (1398). اثر افزودن برخی ترکیبات کلاته کننده، امولسیفایری و املاح بر خصوصیات حل پذیری و ریز ساختار شیر خشک بدون چربی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(1), 101-114. doi: 10.22092/fooder.2018.122982.1166
محمدحسین رجایی; محمد دانشی; حسین واعظی. "اثر افزودن برخی ترکیبات کلاته کننده، امولسیفایری و املاح بر خصوصیات حل پذیری و ریز ساختار شیر خشک بدون چربی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 1, 1398, 101-114. doi: 10.22092/fooder.2018.122982.1166
رجایی, محمدحسین, دانشی, محمد, واعظی, حسین. (1398). 'اثر افزودن برخی ترکیبات کلاته کننده، امولسیفایری و املاح بر خصوصیات حل پذیری و ریز ساختار شیر خشک بدون چربی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(1), pp. 101-114. doi: 10.22092/fooder.2018.122982.1166
رجایی, محمدحسین, دانشی, محمد, واعظی, حسین. اثر افزودن برخی ترکیبات کلاته کننده، امولسیفایری و املاح بر خصوصیات حل پذیری و ریز ساختار شیر خشک بدون چربی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 18(1): 101-114. doi: 10.22092/fooder.2018.122982.1166


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب