آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,998
تعداد مقالات33,576
تعداد مشاهده مقاله44,214,497
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,564,997
رجایی, محمدحسین, دانشی, محمد, واعظی, حسین. (1398). اثر افزودن برخی ترکیبات کلاته کننده، امولسیفایری و املاح بر خصوصیات حل پذیری و ریز ساختار شیر خشک بدون چربی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(1), 101-114. doi: 10.22092/fooder.2018.122982.1166
محمدحسین رجایی; محمد دانشی; حسین واعظی. "اثر افزودن برخی ترکیبات کلاته کننده، امولسیفایری و املاح بر خصوصیات حل پذیری و ریز ساختار شیر خشک بدون چربی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 1, 1398, 101-114. doi: 10.22092/fooder.2018.122982.1166
رجایی, محمدحسین, دانشی, محمد, واعظی, حسین. (1398). 'اثر افزودن برخی ترکیبات کلاته کننده، امولسیفایری و املاح بر خصوصیات حل پذیری و ریز ساختار شیر خشک بدون چربی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(1), pp. 101-114. doi: 10.22092/fooder.2018.122982.1166
رجایی, محمدحسین, دانشی, محمد, واعظی, حسین. اثر افزودن برخی ترکیبات کلاته کننده، امولسیفایری و املاح بر خصوصیات حل پذیری و ریز ساختار شیر خشک بدون چربی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 18(1): 101-114. doi: 10.22092/fooder.2018.122982.1166


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب