(2019). مقایسه خواص کیفی و مواد معدنی برنج هاشمی با درجات سفیدی متفاوت و قابلیت پذیرش آنها توسط مصرف‌کنندگان. , 18(1), 61-74. doi: 10.22092/fooder.2018.121597.1141
. "مقایسه خواص کیفی و مواد معدنی برنج هاشمی با درجات سفیدی متفاوت و قابلیت پذیرش آنها توسط مصرف‌کنندگان". , 18, 1, 2019, 61-74. doi: 10.22092/fooder.2018.121597.1141
(2019). 'مقایسه خواص کیفی و مواد معدنی برنج هاشمی با درجات سفیدی متفاوت و قابلیت پذیرش آنها توسط مصرف‌کنندگان', , 18(1), pp. 61-74. doi: 10.22092/fooder.2018.121597.1141
مقایسه خواص کیفی و مواد معدنی برنج هاشمی با درجات سفیدی متفاوت و قابلیت پذیرش آنها توسط مصرف‌کنندگان. , 2019; 18(1): 61-74. doi: 10.22092/fooder.2018.121597.1141


counter
Journal management system. designed by sinaweb