آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,035
تعداد مقالات33,961
تعداد مشاهده مقاله45,469,655
تعداد دریافت فایل اصل مقاله71,486,770
بادفر, نرجس, جعفرپور, سید علی. (1398). تأثیر کاربرد توأم پراکسید‌ هیدروژن (H2O2)، دفعات شستشو و نسبت آب به گوشت بر کیفیت رنگ آب و سوریمی حاصل از گوشت چرخ‌شده ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix). سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(1), 19-29. doi: 10.22092/isfj.2019.118527
نرجس بادفر; سید علی جعفرپور. "تأثیر کاربرد توأم پراکسید‌ هیدروژن (H2O2)، دفعات شستشو و نسبت آب به گوشت بر کیفیت رنگ آب و سوریمی حاصل از گوشت چرخ‌شده ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 1, 1398, 19-29. doi: 10.22092/isfj.2019.118527
بادفر, نرجس, جعفرپور, سید علی. (1398). 'تأثیر کاربرد توأم پراکسید‌ هیدروژن (H2O2)، دفعات شستشو و نسبت آب به گوشت بر کیفیت رنگ آب و سوریمی حاصل از گوشت چرخ‌شده ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(1), pp. 19-29. doi: 10.22092/isfj.2019.118527
بادفر, نرجس, جعفرپور, سید علی. تأثیر کاربرد توأم پراکسید‌ هیدروژن (H2O2)، دفعات شستشو و نسبت آب به گوشت بر کیفیت رنگ آب و سوریمی حاصل از گوشت چرخ‌شده ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 28(1): 19-29. doi: 10.22092/isfj.2019.118527


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب