آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,998
تعداد مقالات33,576
تعداد مشاهده مقاله44,214,247
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,564,804
بادفر, نرجس, جعفرپور, سید علی. (1398). تأثیر کاربرد توأم پراکسید‌ هیدروژن (H2O2)، دفعات شستشو و نسبت آب به گوشت بر کیفیت رنگ آب و سوریمی حاصل از گوشت چرخ‌شده ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix). سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(1), 19-29. doi: 10.22092/isfj.2019.118527
نرجس بادفر; سید علی جعفرپور. "تأثیر کاربرد توأم پراکسید‌ هیدروژن (H2O2)، دفعات شستشو و نسبت آب به گوشت بر کیفیت رنگ آب و سوریمی حاصل از گوشت چرخ‌شده ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 1, 1398, 19-29. doi: 10.22092/isfj.2019.118527
بادفر, نرجس, جعفرپور, سید علی. (1398). 'تأثیر کاربرد توأم پراکسید‌ هیدروژن (H2O2)، دفعات شستشو و نسبت آب به گوشت بر کیفیت رنگ آب و سوریمی حاصل از گوشت چرخ‌شده ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(1), pp. 19-29. doi: 10.22092/isfj.2019.118527
بادفر, نرجس, جعفرپور, سید علی. تأثیر کاربرد توأم پراکسید‌ هیدروژن (H2O2)، دفعات شستشو و نسبت آب به گوشت بر کیفیت رنگ آب و سوریمی حاصل از گوشت چرخ‌شده ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 28(1): 19-29. doi: 10.22092/isfj.2019.118527


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب