آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,085
تعداد مقالات34,435
تعداد مشاهده مقاله48,801,652
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,288,098
عزیزیان, مهتاب, ساکی, علی اصغر, یعقوبفر, اکبر. (1397). اثر شکل فیزیکی جیره های غذایی (آردی، پلت و اکسترود) بر ویژگی های بستر، خصوصیات کیفی پا، سینه و شاخص های استخوان درشت نی در جوجه های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(120), 159-172. doi: 10.22092/asj.2018.116737.1590
مهتاب عزیزیان; علی اصغر ساکی; اکبر یعقوبفر. "اثر شکل فیزیکی جیره های غذایی (آردی، پلت و اکسترود) بر ویژگی های بستر، خصوصیات کیفی پا، سینه و شاخص های استخوان درشت نی در جوجه های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 120, 1397, 159-172. doi: 10.22092/asj.2018.116737.1590
عزیزیان, مهتاب, ساکی, علی اصغر, یعقوبفر, اکبر. (1397). 'اثر شکل فیزیکی جیره های غذایی (آردی، پلت و اکسترود) بر ویژگی های بستر، خصوصیات کیفی پا، سینه و شاخص های استخوان درشت نی در جوجه های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(120), pp. 159-172. doi: 10.22092/asj.2018.116737.1590
عزیزیان, مهتاب, ساکی, علی اصغر, یعقوبفر, اکبر. اثر شکل فیزیکی جیره های غذایی (آردی، پلت و اکسترود) بر ویژگی های بستر، خصوصیات کیفی پا، سینه و شاخص های استخوان درشت نی در جوجه های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 31(120): 159-172. doi: 10.22092/asj.2018.116737.1590


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب