آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,108
تعداد مقالات34,637
تعداد مشاهده مقاله49,772,362
تعداد دریافت فایل اصل مقاله80,139,473
عزیزیان, مهتاب, ساکی, علی اصغر, یعقوبفر, اکبر. (1397). اثر شکل فیزیکی جیره های غذایی (آردی، پلت و اکسترود) بر ویژگی های بستر، خصوصیات کیفی پا، سینه و شاخص های استخوان درشت نی در جوجه های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(120), 159-172. doi: 10.22092/asj.2018.116737.1590
مهتاب عزیزیان; علی اصغر ساکی; اکبر یعقوبفر. "اثر شکل فیزیکی جیره های غذایی (آردی، پلت و اکسترود) بر ویژگی های بستر، خصوصیات کیفی پا، سینه و شاخص های استخوان درشت نی در جوجه های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 120, 1397, 159-172. doi: 10.22092/asj.2018.116737.1590
عزیزیان, مهتاب, ساکی, علی اصغر, یعقوبفر, اکبر. (1397). 'اثر شکل فیزیکی جیره های غذایی (آردی، پلت و اکسترود) بر ویژگی های بستر، خصوصیات کیفی پا، سینه و شاخص های استخوان درشت نی در جوجه های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(120), pp. 159-172. doi: 10.22092/asj.2018.116737.1590
عزیزیان, مهتاب, ساکی, علی اصغر, یعقوبفر, اکبر. اثر شکل فیزیکی جیره های غذایی (آردی، پلت و اکسترود) بر ویژگی های بستر، خصوصیات کیفی پا، سینه و شاخص های استخوان درشت نی در جوجه های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 31(120): 159-172. doi: 10.22092/asj.2018.116737.1590


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب