آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,036
تعداد مقالات33,983
تعداد مشاهده مقاله45,761,379
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,187,178
کمالی, صغری, زارع گشتی, قربان, نصری, مهرداد, نوغانی, فاطمه, خوشخو, ژاله. (1397). بررسی پروفایل اسیدهای آمینه و ارزش غذایی ماکارونی صنعتی غنی سازی شده با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (FPC). سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(6), 165-170. doi: 10.22092/isfj.2018.117891
صغری کمالی; قربان زارع گشتی; مهرداد نصری; فاطمه نوغانی; ژاله خوشخو. "بررسی پروفایل اسیدهای آمینه و ارزش غذایی ماکارونی صنعتی غنی سازی شده با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (FPC)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 6, 1397, 165-170. doi: 10.22092/isfj.2018.117891
کمالی, صغری, زارع گشتی, قربان, نصری, مهرداد, نوغانی, فاطمه, خوشخو, ژاله. (1397). 'بررسی پروفایل اسیدهای آمینه و ارزش غذایی ماکارونی صنعتی غنی سازی شده با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (FPC)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(6), pp. 165-170. doi: 10.22092/isfj.2018.117891
کمالی, صغری, زارع گشتی, قربان, نصری, مهرداد, نوغانی, فاطمه, خوشخو, ژاله. بررسی پروفایل اسیدهای آمینه و ارزش غذایی ماکارونی صنعتی غنی سازی شده با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (FPC). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 27(6): 165-170. doi: 10.22092/isfj.2018.117891


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب