آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,036
تعداد مقالات33,983
تعداد مشاهده مقاله45,761,327
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,187,171
صحرائیان, بهاره, کریمی, مهدی, شیخ الاسلامی, زهرا. (1397). بررسی عملکرد صمغ دانه شاهی در مقایسه با زانتان بر خصوصیات بافتی و تصویری کیک روغنی بدون گلوتن (برنج- ذرت). سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(2), 1-14. doi: 10.22092/fooder.2018.120898.1111
بهاره صحرائیان; مهدی کریمی; زهرا شیخ الاسلامی. "بررسی عملکرد صمغ دانه شاهی در مقایسه با زانتان بر خصوصیات بافتی و تصویری کیک روغنی بدون گلوتن (برنج- ذرت)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 2, 1397, 1-14. doi: 10.22092/fooder.2018.120898.1111
صحرائیان, بهاره, کریمی, مهدی, شیخ الاسلامی, زهرا. (1397). 'بررسی عملکرد صمغ دانه شاهی در مقایسه با زانتان بر خصوصیات بافتی و تصویری کیک روغنی بدون گلوتن (برنج- ذرت)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(2), pp. 1-14. doi: 10.22092/fooder.2018.120898.1111
صحرائیان, بهاره, کریمی, مهدی, شیخ الاسلامی, زهرا. بررسی عملکرد صمغ دانه شاهی در مقایسه با زانتان بر خصوصیات بافتی و تصویری کیک روغنی بدون گلوتن (برنج- ذرت). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 17(2): 1-14. doi: 10.22092/fooder.2018.120898.1111


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب