آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,037
تعداد مقالات33,984
تعداد مشاهده مقاله45,783,196
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,192,936
عزیزخانی, مریم, توریان, فهیمه. (1397). بهبود پایداری اکسیداتیو میگوی (Metapenaeus stebbingi)پخته آماده مصرف با استفاده از اسانس های ترخون و مرزه طی نگهداری در سردخانه. سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(3), 51-63. doi: 10.22092/isfj.2018.117015
مریم عزیزخانی; فهیمه توریان. "بهبود پایداری اکسیداتیو میگوی (Metapenaeus stebbingi)پخته آماده مصرف با استفاده از اسانس های ترخون و مرزه طی نگهداری در سردخانه". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 3, 1397, 51-63. doi: 10.22092/isfj.2018.117015
عزیزخانی, مریم, توریان, فهیمه. (1397). 'بهبود پایداری اکسیداتیو میگوی (Metapenaeus stebbingi)پخته آماده مصرف با استفاده از اسانس های ترخون و مرزه طی نگهداری در سردخانه', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(3), pp. 51-63. doi: 10.22092/isfj.2018.117015
عزیزخانی, مریم, توریان, فهیمه. بهبود پایداری اکسیداتیو میگوی (Metapenaeus stebbingi)پخته آماده مصرف با استفاده از اسانس های ترخون و مرزه طی نگهداری در سردخانه. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 27(3): 51-63. doi: 10.22092/isfj.2018.117015


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب