آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,086
تعداد مقالات34,442
تعداد مشاهده مقاله48,907,254
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,347,595
عزیزخانی, مریم, توریان, فهیمه. (1397). بهبود پایداری اکسیداتیو میگوی (Metapenaeus stebbingi)پخته آماده مصرف با استفاده از اسانس های ترخون و مرزه طی نگهداری در سردخانه. سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(3), 51-63. doi: 10.22092/isfj.2018.117015
مریم عزیزخانی; فهیمه توریان. "بهبود پایداری اکسیداتیو میگوی (Metapenaeus stebbingi)پخته آماده مصرف با استفاده از اسانس های ترخون و مرزه طی نگهداری در سردخانه". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 3, 1397, 51-63. doi: 10.22092/isfj.2018.117015
عزیزخانی, مریم, توریان, فهیمه. (1397). 'بهبود پایداری اکسیداتیو میگوی (Metapenaeus stebbingi)پخته آماده مصرف با استفاده از اسانس های ترخون و مرزه طی نگهداری در سردخانه', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(3), pp. 51-63. doi: 10.22092/isfj.2018.117015
عزیزخانی, مریم, توریان, فهیمه. بهبود پایداری اکسیداتیو میگوی (Metapenaeus stebbingi)پخته آماده مصرف با استفاده از اسانس های ترخون و مرزه طی نگهداری در سردخانه. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 27(3): 51-63. doi: 10.22092/isfj.2018.117015


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب