خرم, بیگلر, مطلبی, عباسعلی, رضویلر, ودود. (1397). بررسی امکان افزایش ماندگاری خاویار تاس ماهی سیبری (Acipenser baeri) از طریق بسته‌بندی با پوشش کیتوزان توأم با لیزوزیم، اسید استیک و نانوذرات ناتامایسین. سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(2), 139-151. doi: 10.22092/isfj.2018.116766
بیگلر خرم; عباسعلی مطلبی; ودود رضویلر. "بررسی امکان افزایش ماندگاری خاویار تاس ماهی سیبری (Acipenser baeri) از طریق بسته‌بندی با پوشش کیتوزان توأم با لیزوزیم، اسید استیک و نانوذرات ناتامایسین". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 2, 1397, 139-151. doi: 10.22092/isfj.2018.116766
خرم, بیگلر, مطلبی, عباسعلی, رضویلر, ودود. (1397). 'بررسی امکان افزایش ماندگاری خاویار تاس ماهی سیبری (Acipenser baeri) از طریق بسته‌بندی با پوشش کیتوزان توأم با لیزوزیم، اسید استیک و نانوذرات ناتامایسین', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(2), pp. 139-151. doi: 10.22092/isfj.2018.116766
خرم, بیگلر, مطلبی, عباسعلی, رضویلر, ودود. بررسی امکان افزایش ماندگاری خاویار تاس ماهی سیبری (Acipenser baeri) از طریق بسته‌بندی با پوشش کیتوزان توأم با لیزوزیم، اسید استیک و نانوذرات ناتامایسین. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 27(2): 139-151. doi: 10.22092/isfj.2018.116766


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.