آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,020
تعداد مقالات33,742
تعداد مشاهده مقاله44,986,096
تعداد دریافت فایل اصل مقاله47,165,654
میرزائی, شرفعلی, کرکودی, کیوان, خلج زاده, سعید. (1396). مقایسه ارزش غذایی بخش های پروتئین دانه های غلات( گندم، جو و ذرت) عمل آوری شده، با سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل (CNCPS). سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(117), 67-76. doi: 10.22092/asj.2018.116046
شرفعلی میرزائی; کیوان کرکودی; سعید خلج زاده. "مقایسه ارزش غذایی بخش های پروتئین دانه های غلات( گندم، جو و ذرت) عمل آوری شده، با سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل (CNCPS)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 117, 1396, 67-76. doi: 10.22092/asj.2018.116046
میرزائی, شرفعلی, کرکودی, کیوان, خلج زاده, سعید. (1396). 'مقایسه ارزش غذایی بخش های پروتئین دانه های غلات( گندم، جو و ذرت) عمل آوری شده، با سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل (CNCPS)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(117), pp. 67-76. doi: 10.22092/asj.2018.116046
میرزائی, شرفعلی, کرکودی, کیوان, خلج زاده, سعید. مقایسه ارزش غذایی بخش های پروتئین دانه های غلات( گندم، جو و ذرت) عمل آوری شده، با سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل (CNCPS). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 30(117): 67-76. doi: 10.22092/asj.2018.116046


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب