کمالی, صغری, خانی پور, علی اصغر, زارع گشتی, قربان, نوغانی, فاطمه. (1396). تاثیر غنی سازی ماکارونی تولید شده به روش صنعتی با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر میزان ذائقه پسندی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1(زمستان 96), 109-118.
صغری کمالی; علی اصغر خانی پور; قربان زارع گشتی; فاطمه نوغانی. "تاثیر غنی سازی ماکارونی تولید شده به روش صنعتی با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر میزان ذائقه پسندی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 1, زمستان 96, 1396, 109-118.
کمالی, صغری, خانی پور, علی اصغر, زارع گشتی, قربان, نوغانی, فاطمه. (1396). 'تاثیر غنی سازی ماکارونی تولید شده به روش صنعتی با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر میزان ذائقه پسندی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 1(زمستان 96), pp. 109-118.
کمالی, صغری, خانی پور, علی اصغر, زارع گشتی, قربان, نوغانی, فاطمه. تاثیر غنی سازی ماکارونی تولید شده به روش صنعتی با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر میزان ذائقه پسندی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 1(زمستان 96): 109-118.


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.